Přispíváme na psí hospic

Máme rádi nejen kávu, ale i zvířata! 

Proto jsme se rozhodli, že 5% z obratu kávy přispějeme na psí hospic Dejte nám šanci z.s., který se nachází v Bukovince.



Psí hospic v Bukovince nedaleko od Brna se nestará pouze o psy, kteří potřebují pomoc.
Krom samotné péče o psy se zabývají také osvětou – jezdí na besedy do škol, školek či dětských domovů, kde se děti setkávají s pejsky a učí se bezpečnému kontaktu s nimi. Dozvídají se také, jak správně o zvíře pečovat. Samotný psí hospic se také účastní nejrůznějších veřejných akcí, kde popularizují adopce starších a handicapovaných psů, vysvětlují problematiku množíren, snaží se vést lidi k zodpovědnosti a učí je nezavírat oči a nebýt lhostejní.

Chtěli jsme najít speciální místo, kde bychom mohli pomoci a rozšířit tak náš pozitivní dopad. Nechtěli jsme se držet pouze myšlenky výborné kávy. Rozhodli jsme se proto náš projekt obohatit jak příspěvky pro Dejte nám šanci z.s., tak způsobem balení zrnkové kávy, o které se starají zdravotně indisponovaní lidé. Věříme, že touto cestou můžeme pomoci a zlepšit jejich postavení na trhu práce.

A můžete i VY!

Vyberte si jakýkoliv druh naší kvalitní zrnkové kávy. Můžete si být jisti nejen kvalitní kávou, na které si určitě pochutnáte, ale také pozitivním dopadem Vaší koupě.

Psí Hospic Dejte nám šanci však ocení jakoukoliv materiální i finanční pomoc. Proto společně s koupí naší kávy můžete navštívit webové stránky psího Hospicu, kde zjistíte více o další pomoci


Děkujeme, že společně s námi děláte svět lepším místem!

02-pomoc-hospicu_

Alien Coffee na Firmy.cz