Spolupráce, která dává smysl

Nakopněte Vaši firmu kvalitní zrnkovou kávou.

Představte si, že váš pracovní den začíná chutným šálkem kvalitní kávy, která Vám dodá energii a inspiraci pro další úkoly. Teď si představte, že vaše firma může tuto kvalitní zrnkovou kávu mít pravidelně k dispozici, a to díky spolupráci s námi!

V našem e-shopu se specializujeme na kvalitní zrnkovou kávu, která zpříjemní každý pracovní den. Pokud hledáte způsob, jak podpořit produktivitu, zvýšit spokojenost zaměstnanců a přilákat nové klienty, spolupráce s námi by mohla být tou správnou volbou.

Navíc se díky spolupráci s námi můžete pochlubit, že odebíráte kávu, která je jednak Fair Trade a druhak z ní má prospěch i psí hospic Dejte nám šanci v Bukovince na který přispíváme z každé objednávky. To by mohlo skvěle posloužit pro Vaše marketingové účely!

Proč zvolit naši zrnkovou kávu pro Váš podnik?

  1. Kvalita, kterou si zaměstnanci zaslouží: Naše káva je ručně vybírána a pečlivě pražena, abychom zajistili, že každý šálek bude plný lahodného aroma a bohaté chuti. Když se zaměstnanci cítí, že jsou oceněni, je pravděpodobnější, že budou pracovat s větší angažovaností a radostí. A věřte, že pokud jim dodáte kvalitní kávu od nás, tak už po prvním šálku se budou cítit oceněni.

  2. Zvýšení produktivity: Kvalitní káva může fungovat jako stimulátor kreativity a zvýšení pozornosti. Zaměstnanci budou vděční za šálek skvělé kávy, který jim pomůže překonat pracovní výzvy. 

  3. Dobrý dojem na klienty: Když přivítáte klienty nebo obchodní partnery výjimečnou kávou, vytvoříte si pozitivní první dojem. Káva je často spojována s pohostinností a péčí o detaily, což může posílit Váš obraz firmy. Rozhodně také uděláte dojem, když zmíníte, že káva kterou Vašim klientům a obchodním partnerům podáváte, pomáhá i čtyřnohým nemocným pejskům, kteří to opravdu potřebují. A v neposlední řadě Fair Trade se můžete pochlubit Fair Trade myšlenkou, která se stará o udržitelnost a dobré finanční ohodnocení tvrdě pracujících farmářů v méně rozvojových zemích.

  4. Snadná spolupráce: S naší firmou je spolupráce snadná a flexibilní. Můžeme vám dodávat kávu pravidelně, ať už potřebujete malé množství nebo velké dodávky. Jsme zde pro vás, abychom vyhověli vašim potřebám.

Firmy spoluprace - foto-min (1)

 

Jak spolupráce funguje?

  1. Konzultace: Nejdříve se s vámi spojíme a porozumíme vašim potřebám a preferencím. Chceme vědět, jaký typ kávy by vám nejlépe vyhovoval. Máte rádi ovocnější příchuť kávy s vyšší aciditou nebo by Vám více vyhovovala káva s chutí čokolády? To vše a více můžeme probrat. 

  2. Výběr kávy: Na základě konzultace vám doporučíme konkrétní druhy kávy a ochutnávky, abyste mohli vybrat tu pravou pro vaši firmu.

  3. Pravidelné dodávky: Poté, co si vyberete, začneme Vám pravidelně dodávat kávu podle vašich potřeb. Nemusíte se o nic starat – my se postaráme o to, abyste měli vždy dostatek kvalitní kávy. Dohodneme se jak pravidelně a kolik kávy od nás budete chtít dodávat. 

  4. Odborná podpora: Máte-li nějaké dotazy nebo potřebujete radu ohledně kávy, jsme tu pro vás. Jsme připraveni Vám pomoci s jakýmkoli dotazem.

  5. Velkoobchodní ceny: Podle množství Vám nabídneme výhodnější ceny káv.

Zaměřte se na to, co je pro vaši firmu důležité, a my se postaráme o to, aby vaši zaměstnanci a klienti měli k dispozici tu nejlepší zrnkovou kávu.

Udělejte první krok k vytvoření pozitivního pracovního prostředí a dejte nám o sobě vědět. Vaše firma si zaslouží tu nejlepší kávu!

Pokud máte zájem o spolupráci nebo potřebujete více informací, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás a rádi Vám pomůžeme zlepšit pracovní prostředí pro všechny Vaše zaměstnance a partnery.

Kontaktovat nás můžete prostřednictvím e-mailu: info@aliencoffee.cz a nebo telefonicky na čísle: +420 773566275

Těšíme se na spolupráci! 

 

Alien Coffee na Firmy.cz